Το 2 στα 2 σε αγώνες που συνεργάζονται έκαναν οι Τσιτσιπάς και Badosa, που κέρδισαν το πολύ κλειστό ματς που έπαιξαν με τους Daniil Medvedev και Mirra Andreeva με 7-6 (5).

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος επέστρεψε μετά από 2 μέρες που δεν έπαιζε για να μην επιβαρύνει τον τραυματισμό του στη μέση, κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του σε όλα τα games σήμερα, ενώ το ίδιο έκανε και η Badosa.

Συνολικά ήρθαν αντιμέτωποι με 9 break points Τσιτσιπάς και Badosa, που στο 2ο και στο 4ο game χρειάστηκε να επιστρέψουν από τριπλό break point για να κρατήσουν τα σερβίς τους αμφότεροι.

Στο 10ο game κράτησαν το σερβίς τους σε deciding point και match point στο 4-5, 40-40, ενώ στο 12ο game αντιμετώπισαν διπλό match point στο 5-6, 30-40, αλλά άντεξαν ξανά και έστειλαν το σετ στο tie-break.

Εκεί κατάφεραν να ανατρέψουν το 1-3 και το 4-5, για να αξιοποιήσουν τη μοναδική τους ευκαιρία για να πάρουν το ματς στο 6-5 και να κλείσουν το tie-break με 7-5, εξασφαλίζοντας το πρώτο -έστω και μικρό- προβάδισμα για την ομάδα τους.

Οι Kites προηγούνται με 7-6 των Eagles στον τελικό του World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι, που θα συνεχιστεί με το διπλό γυναικών. Εκεί οι Badosa και Aryna Sabalenka θα αντιμετωπίσουν τις Andreeva και Sofia Kenin.