Δημητρίου: «Δεν υπάρχει τετελεσμένο στο ποδόσφαιρο»

Χαμηλούς τόνους παρά την ευρεία νίκη κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας κρατούν στην ΑΕΚ όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου των δευτεραθλητών Κύπρου, Κυριάκου Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

Για τη αδιαθεσία που είχε ο Άντρος Καραπατάκης:

«Υπήρχε μια αδιαθεσία λόγω της έντασης του αγώνα. Πήγε κανονικά στο σπίτι του. Του ευχόμαστε περαστικά».

Για την εικόνα της ομάδας που ήταν διαφορετική στα δύο ημίχρονο:

«Έχουμε και εμείς κερδίσει παιχνίδια με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο ξεκίνημα, χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του Τόνιο. Εκεί που ανεβαίναμε ήρθε η αποβολή του Μιλάνοφ. Πλήρωσαν το γεγονός ότι έπαιζαν σκληρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το πρώτο γκολ και απλοποιήθηκαν τα πράγματα. Πήραμε το προβάδισμα, αλλά αυτό που δεν πρέπει να επικρατήσει εφησυχασμός. Η Λέφσκι διαθέτει ποιότητα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε διαβασμένοι και να επιδιώξουμε ένα εκτός έδρας γκολ».

Για το 3-0 και τον επαναληπτικό:

«Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει να συμβαίνουν πολλά. Δεν υπάρχει τετελεσμένο. Έχουμε αποκτήσει προβάδισμα και θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια και στη Βουλγαρία. Απαγορεύεται στον οποιοδήποτε να επαναπαυτεί. Αξίζουν μπράβο σε όλους, όμως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο».

Για το ότι η ομάδα δεν δέχεται γκολ στην Αρένα:

«Μπαίνει στην εξίσωση ο κόσμος. Και χθες το είδαμε αυτό. Είναι πιο εύκολο αν σπρώξει ο κόσμος την ομάδα. Δείχνουμε συνέπεια, όταν παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα και εκτός έδρας».