Πανέτοιμος ο ΑΠΟΕΛ

Το πρώτο του φετινό επίσημο και ευρωπαϊκό παιχνίδι δίνει απόψε (23/07, 21:15 ώρα Κύπρου) ο ΑΠΟΕΛ.

Η χρονιά ξεκινά από το Μαυροβούνιο με τους πρωταθλητές Κύπρου να αντιμετωπίζουν την Σουτζέσκα στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Μια καθαρή νίκη που θα τους επιτρέψει στον επαναληπτικό της Λευκωσίας να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πάολο Τραμετσάνι όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας που προηγήθηκε είχε τη δυνατότητα να μελετήσει εις βάθος την αντίπαλη ομάδα, ενώ την παρακολούθησε και στα δύο παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας όπου οι Μαυροβούνιοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Έχει έτσι μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσει απόψε, κάτι που δεν ισχύει για τους γηπεδούχους καθώς ο ΑΠΟΕΛ παίζει το πρώτο του φετινό παιχνίδι και έτσι η ετοιμότητά του αποτελεί ερωτηματικό.

Σε κάθε όμως περίπτωση, ο ΑΠΟΕΛ παραμένει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ευρωπαϊκές επιτυχίες και εμπειρίες στην Κύπρο και θα πρέπει να αποδείξει τη δυναμική του από τον πρώτο αγώνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δηλώνουν πανέτοιμη και η ώρα της μάχης έφτασε…

Τάσος Θεοδώρου