Η ουραγός Λαμία και ο προτελευταίος Λεβαδειακός είναι οι ομάδες που… καίγονται περισσότερο για βαθμούς στην 4η αγωνιστική των Play-Outs, που γίνεται το Σάββατο.
Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζονται το Σάββατο τα play-Outs της Stoiximan Super League 1 που μπορεί να μην έχουν τόσο τη… λάμψη των play-Offs με τη διεκδίκηση του τίτλου και των άλλων θέσεων όμως και εκεί το διακύβευμα είναι μεγάλο και σημαντικό για τις μετέχουσες ομάδες. Ειδικά για τον ουραγό Λεβαδειακό και την προτελευταία Λαμία.
Με σέντρα στις 19.15 τα ματς είναι: Λεβαδειακός – Ιωνικός, ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός και Λαμία – Ατρόμητος. Στις τάξεις των Βοιωτών θα είναι διαθέσιμος ο Λούα Λούα ενώ ο Ιωνικός δεν θα μπορέσει να έχει τον κόσμο του στο πλευρό του. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή του Ιωνικού για το συγκεκριμένο ματς, έχοντας όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του εκτός του Καμπράλ.
Ο Αστέρας ταξιδεύει για το Ηράκλειο της Κρήτης με τον Ενέκο Καπίγια να επιστρέφει στην αποστολή ενώ εκτός έμεινε ο Γκαρντάφσκι λόγω μικροενοχλήσεων. Η πρώτη αποστολή του Γιάννη Δουβίκα, ως τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, είναι γεγονός, με τον Καπίγια να έχει φέτος στα πόδια του μόλις 3′ κόντρα στον Άρη.
Από εκεί και πέρα, ο Γκαρντάφσκι δεν θα μπει στο αεροπλάνο λόγω μικροενοχλήσεων. Στον ΟΦΗ η αποστολή βγήκε με τον Χουάν Νέιρα να προλαβαίνει τελικά, αλλά όχι και οι Μπαλογιάννης και Τσιλιανίδης, που έμειναν εκτός μαζί τους Γρίβα και Σηφάκη.
Ο Παναιτωλικός θα είναι αποδεκατισμένος παίζοντας στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ, για την τέταρτη αγωνιστική των play-outs, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μαλής, Λιάβας, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπακάκης, Νταγκό και Νοσίρου. Στον ΠΑΣ την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ο Θανάσης Στάικος με τον Πέδρο Κόντε να βρίσκεται στους εκλεκτούς για πρώτη φορά μετά από 7,5 μήνες.
Συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Σεπτέμβρη, με τελευταίο του παιχνίδι το εντός έδρας ματς κόντρα στη Λαμία για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 27/8/2022. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Καραχάλιος. Η Λαμία φιλοξενεί τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική των play-outs και την ίδια στιγμή θα περιμένει όσα θα συμβούν στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Λεβαδειακό.
Ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου θα έχει μαζί του όλα τα διαθέσιμα «όπλα» εκτός των Ντε Βινσέντι, Τόσιτς, Μανούσο και Κορνέζο. Ο Ατρόμητος από την άλλη θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του. Επί των αγωνιστικών ο Κόλμαν άφησε εκτός αποστολής τον Ροτάριου και τον Φριντζόνσον καθώς ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play-Outs
Σάββατο 22 Απριλίου
19.15: Λεβαδειακός – Ιωνικός (NS PRIME)
19.15: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (COSMOTE SPORTS TV 2)
19.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (NS2)
19.15: Λαμία – Ατρόμητος (COSMOTE SPORTS TV 1)

Η βαθμολογία

  1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 34
  2. Ο.Φ.Η. 33
  3. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29
  4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 28
  5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 24
  6. ΙΩΝΙΚΟΣ 24

———————–

  1. ΛΑΜΙΑ 23
  2. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22

Τα κριτήρια

  1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Play-Offs και Play-Οuts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play-Οffs / Play-Outs αθροιστικά).

– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play-Offs / Play-Outs αθροιστικά).

– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.