Σε πιο δημιουργικό ρόλο…

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τέσταρε τους παίκτες του κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο με εμπειρίες από την Eredivisie, και τα δείγματα ήταν θετικά.

Ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται πως έχει πάρει μερικές αποφάσεις, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές και τις θέσεις τις οποίες θα παίρνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν αρκετές λύσεις σε όλες τις γραμμές, ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν το σύνολο.

Η θέση του Θοδωρή Βασιλακάκη για παράδειγμα, αναμένεται σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου να είναι κάπως πιο δημιουργική, αφού έχει δυνατό σουτ και καλή πάσα, η οποία μπορεί να προβληματίσει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης λατρεύει να δοκιμάζει το πόδι του, ενώ πάντοτε γυρνά να βοηθήσει όταν η ομάδα του αμύνεται, οπότε ο Τιμούρ θα βλέπει μία έξτρα λύση όταν θα επιθυμεί η Ανόρθωση να αμυνθεί σθεναρά για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Η μεταγραφή του Ελλαδίτη μέσου μπορεί να αποδειχτεί πιο χρήσιμη από ότι περίμενε ο κόσμος που δεν παρακολουθεί έντονα το πρωτάθλημα της Super League για να σχηματίσει μία άποψη!

Κυριάκος Αποστόλου