Δρ. Κακαβελάκης: «Tα σέβη μου δάσκαλε, Γιώργο Στεφανουδάκη» (pics)

Το σεβασμό και την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Γιώργου Στεφανουδάκη εκφράζει με δημόσια του τοποθέτηση ο ιατρός του Απόλλωνα, Δρ. Κυριάκος Κακαβελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Έκπληξη, λύπη, αναθυμήσεις αλλά και απορία μου δημιούργησε η ανακοίνωση αποχώρησής σου από τον ΟΦΗ, φίλε και δάσκαλέ μου Γιώργο Στεφανουδάκη. 
Έντονα τα συναισθήματα, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς… Είναι οι στιγμές που αφενός μεν η ψυχρή λογική και αφετέρου η ψυχρότητα των συμπεριφορών που αρέσκεται στις μέρες μας το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υποκύπτουν μπροστά στην πληθωρική παρουσία σου και στην σχεδόν τρεις δεκαετίες αέναη προσφορά σου.
Δράττομαι της ευκαιρίας, ακόμη μία φορά, να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου πρόσφερες από το 1997 που γνωριστήκαμε και ιδιαίτερα για τα εφόδια και τις εμπειρίες που είχα την ευκαιρία να αποκομίσω κατά την διάρκεια της υπέροχης 8ετίας που ήμουν συνεργάτης σου στην ομάδα και στην κλινική.
Παρότι συνηθίζουμε να λέμε ότι στην ζωή ένας κύκλος κλείνει και κάποιος άλλος ανοίγει, θεωρώ – ό,τι και αν πιστεύεις εσύ – πως ο δικός σου στον ΟΦΗ… δεν μπορεί να κλείσει!
Να είσαι πάντα καλά!
(Παρότι δεν γνωρίζω, αφού είμαι πλέον μακριά, μου προκαλεί απορία πώς δεν βρέθηκε τρόπος να παραμείνει – έστω και μέσα σε ¨βιτρίνα”… – το πολυτιμότερο συστατικό του έμψυχου δυναμικού του ΟΦΗ…)».