Δουλειά για να έρθει η βελτίωση…

Το δεύτερο φιλικό ματς της Ομόνοιας δε στέφτηκε με επιτυχία, καθώς η ήττα από τη Μπεϊτάρ (1-3) ήρθε με άνεση, εάν αναλογιστούμε την εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς που έγινε στο «Mistral».

Ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε δοκιμές, έβγαλε κάποια συμπεράσματα, κράτησε την εμφάνιση με θετικό πρόσημο του Λανγκ, ωστόσο, η διάθεση μόνο του συγκεκριμένου παίκτη δε φτάνει στην ομάδα που επιθυμεί να «κτιστεί» με γερές βάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Έτσι στα επόμενα τεστ χρειάζεται δουλειά για βελτίωση σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού, με την ενίσχυση να φαντάζει άμεση ανάγκη για να μη ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και ο Νορβηγός ψάχνει τα «πατήματα» του, διότι τώρα έχει μόνο τη μισή ενδεκάδα στη διάθεση του.

Οι Λάρκου και Ταραπουλούζης έβγαλαν και εκείνοι το πόρισμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να κινηθούν αστραπιαία για να κλείσουν τις «τρύπες» που έγιναν αντιληπτές μέσα στο σύνολο. Να θυμίσουμε πως το επόμενο φιλικό είναι το ερχόμενο Σάββατο (20/7) απέναντι στην Πολωνική Άρκα Γκντίνια, σίγουρα ένα πιο βατό «εμπόδιο» στην προετοιμασία της Ομόνοιας!

Κυριάκος Αποστόλου