Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΑΠΟΕΛ…

Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα στον ΑΠΟΕΛ με αποκορύφωμα αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στον Τραμετσάνι και τον Εφραίμ, όμως το μυαλό είναι στραμμένο αποκλειστικά στην Σουτζέσκα.

Την Δευτέρα η ομάδα θα μάθει αντίπαλους για την συνέχεια όμως για να βρεθεί στην συνέχεια και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να θέσει νοκ άουτ την πρωταθλ΄ξητρια ομάδα του Μαυροβουνίου. Ο Τραμετσάνι και οι συνεργάτες του θα την κάνουν φύλλο και φτερό αγωνιστικά, αυτό είναι δεδομένο αλλά το τεχνικό τιμ πρέπει να λάβει υπόψην και κάποια άλλα πράγματα πέραν του καθαρά αγωνιστικού για να μην πέσει στην παγίδα και να ζήσει πατατράκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αυτά πρέπει να προσέξουν πι πρωταθλητές Κύπρου:

**Η Σουτζέσκα έκανε την υπέρβαση μόνο και μόνο που βρίσκεται στον β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η αυτοπεποίθηση και η δυναμική είναι στα ύψη.

**Η πίεση και το άγχος είναι στην μεριά του ΑΠΟΕΛ καθώς αφενός είναι το φαβορί και αφετέρου η Σουτζέσκα θα παίξει χωρίς άγχος. Γνωρίζουν οι μαυροβούνιοι ότι είτε περάσουν, είτε αποκλειστούν θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε γ΄ προκριματικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ποδοσφαιρική ιστορία μας έχει διδάξει ‘ότι οι ομάδες που παίζουν χωρίς άγχος είναι ικανές για την έκπληξη.

**Η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου έπαιξε σε 8 παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της και δεν κέρδισε ποτέ σε κανέναν. Η πρώτη τους νίκη λογικά είναι ο επόμενος ρεαλιστικός τους στόχος και θα την κυνηγήσουν. Αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της Σουτζέσκα.