Ψάχνει το μπαμ για το «φτερό»

Στην αναμονή βρίσκεται ακόμα η υπόθεση Μανθάτη στην Ανόρθωση, η οποία ωστόσο συνεχίζει να ψάχνει ακόμα ένα ακραίο επιθετικό, ανεξάρτητα τι θα γίνει με τον Eλλαδίτη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει το μπαμ στη συγκεκριμένη θέση και γι’ αυτό καθυστερεί στην επιλογή του. Ο Γεωργιανός κόουτς ψάχνει κάποιον ο οποίος θα είναι ντριπλαδόρος, αλλά και να σκοράρει. Όπως καταλαβαίνεται θέλει ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει την διαφορά στην επίθεση.

Για να έρθει όμως τέτοιος ποδοσφαιριστής στην ομάδα θα πρέπει και η διοίκηση να του προσφέρει το ανάλογο συμβόλαιο αφού τέτοιοι ποδοσφαιριστές έχουν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Όσο αφορά την υπόθεση Μανθάτη δεν ξεκαθάρισε οριστικά το αν θα κατηφορίσει στην Κύπρο παρά το γεγονός πως η Κυρία συμφώνησε με τον 22χρονο εξτρέμ αφού την τελική απόφαση έχει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να αποκτηθεί τερματοφύλακας κάτω των 22 ετών για να εγγραφεί στον κατάλογο Β’ ενώ η άλλη κενή θέση για τον κατάλογο Α’ θα καλυφθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και πιο συγκεκριμένα εκεί που θα προκύψει αδυναμία ο Τιμούρ.