Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στην εκδήλωση του τμήματος φυλακών

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης προσκλήθηκε και παρευρέθηκε στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς των κεντρικών φυλακών.

Στην τελετή βραβεύθηκαν κρατούμενοι για τις επιδόσεις τους, τόσο στα μαθήματα του σχολείου όσο και για το ταλέντο τους σε διάφορες δραστηριότητες. Απονομές έγιναν και από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος για το αξιόλογο έργο που επιτελείται στις φυλακές.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, η προϊστάμενη του προγράμματος ΑΓΟ Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ και ο λειτουργός Πάμπος Δημητριάδης.

Η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, στο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων έκαμε αναφορά και στη στρατηγική συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τονίζοντας τα εξής: «Στις φυλακές έχουν δημιουργηθεί έξι γυμναστήρια για τους κρατούμενους και ένα για το προσωπικό με σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό, τα οποία λειτουργούν με καθημερινή επίβλεψη από γυμναστές του προγράμματος ΑΓΟ του ΚΟΑ, με τον οποίο έχουμε υπογράψει στρατηγική συνεργασία».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και απαγγελία ποιημάτων από κρατουμένους.