Να πληγώσουν τον αντίπαλο!

Η ΑΕΛ προετοιμάζεται με μπόλικη ένταση στις προπονήσεις της Σόφιας, καθώς σιγά-σιγά πλησιάζει η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της για το Europa League.

Ο Άρης περιμένει «αγριεμένος» στο ευρωπαϊκό σταύρωμα, αφού θέλει την πρόκριση μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ωστόσο οι «λέοντες» μπορούν να βρουν το αντίδοτο και να τον αποκλείσουν, παρόλο που αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Αριάδνη Γενεθλίου αλλά και ο Ντούσαν Κέρκεζ δείχνουν αισιόδοξοι για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν χημεία και όρεξη να «οδηγήσουν» τους κυπελλούχους σε μία «μεγάλη» πρόκριση, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Οι Λεμεσιανοί πρέπει να αμυνθούν σωστά στη Θεσσαλονίκη, να σταματήσουν τις επιθέσεις του Άρη με σωστή τακτική και εάν τους δοθεί η ευκαιρία να πληγώσουν τον Κουέστα που θα κάθεται κάτω από τα δοκάρια.

Δίχως αμφιβολία πρώτος στόχος είναι το «μηδέν» στην άμυνα, και μετέπειτα όλα γίνονται, ας μη ξεχνάμε, πως η επόμενη «μάχη» θα γίνει στο Τσίρειο, εκεί όπου οι διψασμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα δώσουν βροντερό παρών, κάνοντας δύσκολη τη ζωή του συνόλου που κοουτσάρει ο Σάββας Παντελίδης.

Κυριάκος Αποστόλου