Μπεργκ: «Είδα θετικά στοιχεία»

Ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε δηλώσεις στις κάμερες της Primetel μετά το τέλος του αγώνα (1-3) που ήταν το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας, απέναντι στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Αναλυτικά:

«Η φιλοσοφία μας όταν έχουμε την μπάλα είναι να κυριαρχούμε, να έχουμε καλή κυκλοφορία και όταν δεν έχουμε την μπάλα να μην αμυνόμαστε τόσο. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν 45λεπτα, υπάρχει ένα κενό όμως αυτό είναι φυσιολογικό καθώς βρισκόμαστε στα μέσα τις προετοιμασίας».

«Είδα θετικά στοιχεία στην επιθετική μας ανάπτυξη. Σε άλλα σημεία μας έλειπε η τελική πάσα. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στα πρώτα λεπτά. Στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Ο αντίπαλος είναι μια πιο γρήγορη ομάδα».

Για τον κόσμο: «Είμαι χαρούμενος που τους είδα στην πρώτη προπόνηση. Ξέρω ότι όταν η ομάδα πάει καλά μπορούν να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να αναγνωρίσουν όλοι ότι κάνουμε ότι καλύτερο και προσπαθούμε να κερδίζουμε και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε συνδυασμούς και επιθετικότητα τότε θα είναι και ο κόσμος ικανοποιημένος».