Μόνο έτσι ξετυλίγουν το… «δωράκι»

Η Σουτζέσκα για πολλούς είναι «δωράκι» στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, οι πρωταθλητές χρειάζεται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Πάολο Τραμετσάνι μπορεί να μη ταξιδεύουν στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά καλό θα ήταν να προσέξουν και τις δύσκολες συνθήκες που θα υπάρξουν στο Μαυροβούνιο. Η «δίψα» που έχει τούτη η χώρα για διακρίσεις, έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως έναυσμα για κάτι καλό. Αυτόν τον ενθουσιασμό των παικτών του Νίκολα Ρακότσεβιτς καλείται να κουμαντάρει σωστά το σύνολο του Πάολο Τραμετσάνι.

Οι ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν νέο ευρωπαϊκό κάζο, και έτσι απέναντι στους αντίπαλους που έκαναν την έκπληξη κόντρα στην εκπρόσωπο της Σλοβακίας, πρέπει να αγωνιστούν με σύνεση και ψυχραιμία για να έρθει το κατάλληλο αποτέλεσμα. Μόνο με τούτον τον… τρόπο θα ξετυλίξει ο ΑΠΟΕΛ το λεγόμενο «δωράκι», με τους άπειρους από παρόμοιες παραστάσεις παίκτες της Σουτζέσκα.

Κυριάκος Αποστόλου