Γι’ αυτό δεν βιάζονται για τους επόμενους

Η Ομόνοια συνεχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Πολωνία, με προπονήσεις οι οποίες αφορούν τακτική, τεχνική ενώ υπάρχουν και δυνατές προπονήσεις.

Για το θέμα του προγραμματισμού οι πράσινοι αξιολογούν ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις όπου η ομάδα θέλει άμεσα ενίσχυση. Η ομάδα προγραμματισμού εντείνει τις προσπάθειες της και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Το γεγονός ότι αργεί η ανακοίνωση τους είναι γιατί οι ιθύνοντες του τριφυλλιού θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους αφού οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι ποιοτικοί και να κάνουν την διαφορά.

Αυτές οι θέσεις αφορούν αριστερό μπακ, αριστερό ακραίο αμυντικό και επιτελικό μέσο.

Έτσι ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει ακόμα λίγο για τις επόμενες κινήσεις και να μην απογοητεύεται. Εξάλλου υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφική περιόδου.

Τώρα όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα ο Μαυρίας προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Τζιωνής ακολουθεί μέρος του κανονικού. Ο Παναγή ακολουθεί πορεία αποκατάστασης ενώ ο Γκόμες για προληπτικούς λόγους δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα.