«Πιθανότητα για έκπληξη την Παρασκευή»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, oεκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος.  

Για τα όσα λέγονται για το θέμα επέκτασης με τον Κορέια: «Δεν έχουμε κάτι να σχολιάσουμε. Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας και δουλεύει στις προπονήσεις. Δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο για τον ποδοσφαιριστή. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει γίνει συνάντηση ή προσέγγιση για επέκταση. Συμμετέχει στις προπονήσεις και δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Για τα επαγγελματικά συμβόλαιο σε Δημήτρης Χρυσοστόμου και Ανδρέα Χρίστου: «Το κάνουμε αυτό για να κρατήσουμε ζωντανό το σωματείο μας. Θέλουμε να λειτουργεί σωστά η μηχανή παραγωγικής ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν νεαροί που έχουν τα φόντα να κάνουν καριέρα».

Για την ανοικτή προπόνηση: «Θα είναι την Παρασκευή στις 19:30 στο «Αμμόχωστος». Θα γίνει παρουσίαση του ρόστερ και ακολούθως θα γίνει ένα οικογενειακό δίτερμα για να πάρει ο κόσμος την πρώτη εντύπωση από τα νέα αποκτήματα. Υπάρχει πιθανότητα για έκπληξη την Παρασκευή. Πολύ πιθανόν να είναι κεντρικός αμυντικός. Έχουν προσεγγιστεί δύο ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα κατάληξη».