Κρίμα να χαθεί, καιρός να αναγεννηθεί!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως έχει ψηλά στη λίστα του ένα ελπιδοφόρο ταλέντο από την ελληνική αγορά, που βρίσκεται σε μικρή ηλικία, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο Γιώργος Μανθάτης ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά πέρσι αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Πανιώνιο ως δανεικός, με τον οποίον έσωσε την κατηγορία, κρατώντας την ομάδα στη Super League. Ο ποδοσφαιριστής διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, καθώς παίζει με ευκολία στις δύο πτέρυγες, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, όπως τον καθιέρωσε σε αρκετά ματς ο κ. Πετράκης του ΠΑΣ Γιάννενα στον οποίον έπαιξε (2017-2018) για μία ολόκληρη χρονιά.

Ο ίδιος φαίνεται πως βλέπει με θετικό μάτι την υπόθεση, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «κυανόλευκοι» περιμένουν την απάντηση των ανθρώπων που θα καθορίσουν το μέλλον του. Ο Πέδρο Μάρτινς δεν τον υπολογίζει, αλλά τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Να σημειωθεί πως ο Μανθάτης γεννήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, η αγοραστική του αξία είναι σε καλά επίπεδα, παρά την… περιπλάνηση του σε ομάδες ως δανεικός.

Τώρα, έχει μία σπουδαία ευκαιρία μπροστά του εφόσον συμφωνήσει με την Ανόρθωση. Να μη χαθεί όπως δεκάδες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κατέληξαν να γυρνούν δανεικοί συνεχώς, και να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας ανανεωμένος μέσα από τις καλές εμφανίσεις του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εάν κλείσει θετικά η υπόθεση. Οι πληροφορίες μας τονίζουν πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να αναγεννηθεί άμεσα.

Κυριάκος Αποστόλου