Άλλο ένα φιλικό και επιστρέφει

Ένα φιλικό παιχνίδι απομένει ακόμα για την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ΑΕΛ στη Βουλγαρία.

Οι κυπελλούχοι Κύπρου μετρούν πλέον τον χρόνο αντίστροφα για την επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δράση και τους αγώνες με τον Άρη Θεσσαλονίκης για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Από την αρχή της προετοιμασίας ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού κράτησαν χαμηλούς τόνους και δεν είπαν μεγάλα λόγια σε σχέση με τους στόχους τους. Αυτό βεβαίως και δεν σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα παραδοθεί αμαχητί στην ευρωπαϊκή της πορεία, αλλά θα παλέψει με όσο πιο πολλές δυνάμεις διαθέτει για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Μέχρι στιγμής δόθηκαν τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Αρχικά με Ζάμαλεκ στην Κύπρο, έπειτα με Ραντ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Ολεξάνδρεια. Σειρά παίρνει το Σάββατο (20/07, 18:00) η Σέκτζια, σε ένα φιλικό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η παρουσία της ομάδας στη Βουλγαρία.

Ήδη η τεχνική ηγεσία κατέγραψε σημαντικά συμπεράσματα για την αγωνιστική δυναμική και ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και αν κρίνουμε και από τη σημερινή συνέντευξη του προπονητή στο επίσημο κανάλι της ΑΕΛ, το κλίμα είναι απόλυτα θετικό.

Τάσος Θεοδώρου