Το «θέλω» του παίκτη θα παίξει το ρόλο του!

Η Ανόρθωση αντιμετώπισε σε φιλικό ματς τον Εθνικό Άχνας, ηττήθηκε δύσκολα (1-0), αλλά το αποτέλεσμα ελάχιστη σημασία έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προτιμά οι ποδοσφαιριστές του να εμφανίζουν τις αδυναμίες του, παρά να περνάει ο καιρός και να λιγοστεύουν οι μέρες που υπάρχουν για βελτίωση της χημείας, αλλά και τις απόδοσης μερικών νεοφερμένων. Ο Γεωργιανός κόουτς ψάχνει λύση και στη μεσαία γραμμή, καθώς πολιορκείται ο Κωστάκης Αρτυματάς που δεν υπολογίζεται από τον Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο φιλόδοξος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε καθόλου στα φιλικά των πρωταθλητών, και η «Μεγάλη Κυρία» περιμένει στη γωνία για την απόκτηση του. Η υπόθεση ήδη έχει «τραβήξει» αρκετά, και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Η προσφυγική ομάδα παραμένει στην πρόταση των 80.000 ευρώ και παρόλο που ο ΑΠΟΕΛ ζητούσε περισσότερα χρήματα, φαίνεται πως και η επιλογή του ιδίου θα παίξει το ρόλο της, έτσι ώστε ο Αρτυματάς στο φινάλε να φορέσει τα «κυανόλευκα», ενισχύοντας το οικοδόμημα που επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Κυριάκος Αποστόλου

Posted in Uncategorized