«Νέες χρυσές σελίδες»: Αργυρές οι M&M, «χάλκινες» οι Ζόγια-Έρικα στη Σλοβενία

Το κυπριακό beach Volley πρόσφερε νέες μεγάλες διακρίσεις. Στο πρωτάθλημα MEVZA που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου στην πόλη Mokronog της Σλοβενίας κερδίσαμε στις γυναίκες το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο.

Αργυρές είναι η Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου που στον Τελικό έχασαν από τις Κροάτισες Radanovic και Vrbac με 1-2 σετ. Οι M&M κέρδισαν το πρώτο σετ 21-17 και προηγήθηκαν με 1-0. Το δίδυμο της Κροατίας όμως αντέδρασε και ισοφάρισε τον Τελικό, αφού κέρδισε στο δεύτερο σετ 18-21. Στο τάϊ – μπρέικ oι Radanovic και Vrbac κέρδισαν 09-15 και πήραν το χρυσό. Οι M&M όμως που έπαιξαν μαζί μετά από πολλούς μήνες στη Σλοβενία, μέσα σε ένα διήμερο έπαιξαν πέντε αγώνες με απολογισμό τέσσερεις νίκες και απολογισμό 09-02 σετ.

Η προσπάθεια των Ζόγια Κωνσταντοπούλου και Έρικας Ζεμπύλα ανταμείφθηκε με το χάλκινο μετάλλιο. Οι δυο κοπέλες πήραν την ρεβάνς από τις Τσέχες Dzurendova και Svobodova. Κέρδισαν στο Μικρό Τελικό με 2-1 και ρέφαραν την ήττα που δέχθηκαν την Παρασκευή στη φάση των Ομίλων (Δ’ Όμιλος).

Posted in Uncategorized