Δημοσιογραφικό Εργαστήρι: Η μάχη της ενημέρωσης κατά των εξαρτήσεων

Το Τμήμα το Δημοσιογραφίας, Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Frederick και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του διοργανώνουν εργαστήρι με θέμα: «Οι δημοσιογράφοι στη μάχη της ενημέρωσης κατά των εξαρτήσεων».

Το εργαστήρι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Πρόκειται για το πρώτο μιας σειράς εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου από τις 18:00 – 20:00 στην αίθουσα σεμιναρίων αρ.1 στην νέα πτέρυγα του Πανεπιστημίου Frederick.

Εισαγωγική παρέμβαση θα κάνει ο Δρ. Κωστάκης Κωνσταντίνου, Αν.Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, καθώς επίσης και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποφοίτων Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick.

Μετά και τους χαιρετισμούς, θα υπάρξουν εισηγήσεις από τον Πρόεδρο της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Δρ. Χρύσανθο Γεωργίου, την νομικό κ. Άντρη Αριστείδου καθώς επίσης και την Δρ. Ήβη Λάμπρου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Frederick.

Τέλος, θα ακολουθήσει συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις στο τηλέφωνο 99518097.