Ανδρέας Ελευθερίου στο Balla: «Μπορούμε για την άνοδο»

Ο προπονητής του Άτλαντα Αγλαντζιάς, Ανδρέας Ελευθερίου μίλησε στο Balla για όλα όσα αφορούν την ομάδα του αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα μας:

Για την ομάδα του…

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες αρκετές ανταγωνιστικές, και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή. Στην ομάδα υπάρχουν κάποιοι νεαροί αλλά και έμπειροι παίκτες και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά και γιατί όχι να πετύχουμε και την άνοδο».

Για την ενίσχυση…

«Έγιναν αρκετές μεταγραφές μέχρι στιγμής και ο προγραμματισμός βρίσκεται προς το τέλος του. Έμειναν ακόμα μερικές προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ. Πιστεύω με τις μεταγραφές που κάναμε μέχρι τώρα ανέβηκε επίπεδο η ομάδα».

Για την δυσκολία της 4ης κατηγορίας…

«Είναι αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα και πιστεύω όλες οι ομάδες θα είναι κοντά βαθμολογικά. Θεωρώ ότι όσο εύκολο είναι να ανεβείς τόσο εύκολο είναι και να κατεβείς».

Για την τιμωρία του που κουβαλά εδώ και δυο χρόνια και δεν δικαιούτε να καθίσει στον πάγκο…

«Παρά το γεγονός πως είμαι τιμωρημένος εδώ και δυο χρόνια και η ποινή μου θα συνεχιστεί για ακόμα ένα χρόνο θέλω να ευχαριστήσω τον Ορφέα Λευκωσίας και τον Άτλα Αγλαντζιάς αφού μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με στήριξαν στην δύσκολη αυτή περίοδο της καριέρας μου».

Για τις ομάδες μας που αγωνίζονται στην Ευρώπη…

«Ο Απόλλωνας έπιασε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας και θεωρώ πως θα περάσει. Από την άλλη η ΑΕΚ πήρε την στενή νίκη με 1-0 και θα πρέπει να προσέξει στην Μολδαβία. Όσο αφορά τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ πιστεύω θα πάνε αρκετά καλά στην Ευρώπη».

Για την Ανόρθωση και την Ομόνοια

«Πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερες από πέρσι. Ήδη έκαναν πολλές προσθήκες οι οποίες φαίνονται ποιοτικές αλλά καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από μια δυνατή Ομόνοια και μια δυνατή Ανόρθωση».

Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή…

«Πιστεύω πως αδικείται και θα πρέπει να πιάσει ευκαιρίες αλλά και ο ίδιος πρέπει να δουλέψει περισσότερο».

Για την κάρτα φιλάθλου…

«Είναι φανερό πως κάνει ζημιά στο ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε και από τα τραγικά περσινά νούμερα».