Κώστας Χριστοδούλου: «Καταδικασμένοι για την παραμονή-Καλύτερες Ομόνοια και Ανόρθωση»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/07) για τις μεταγραφές της ομάδας, το νέο πρωτάθλημα και τις εξελίξεις με το Μακάρειο Στάδιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

Πραγματοποιήσατε μια πολύ καλή μεταγραφή. Τον Ντοριάν Ντερβίτ:

«Είναι μια σημαντική προσθήκη για εμάς. Έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό. Έχει παίξει σε ψηλό επίπεδο. Ήταν στην Σαρλερουά όπου έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο τους, πείσαμε το παιδί ότι είναι ένας καλός προορισμός η Δόξα και πήρε την απόφαση να έρθει. Μέχρι τα 23 του έπαιζε στην Γαλλία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον ηγέτη της άμυνάς μας. Έχει υπογράψει για δυο χρόνια», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Αν δείτε όλα τα χρόνια έπαιζε συνέχεια. Μόνο στη Σαρλερουά δεν έπαιζε φέτος, δεν τον ήθελε ο προπονητής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας. Ο κ. Χατζηλούκας μιλούσε συνεχώς μαζί του και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Περιμένει να έρθει να ξεκινήσει δουλειά μαζί μας. Παρασκευή μεσημέρι θα είναι Κύπρο».

Έχετε ολοκληρώσει με τις μεταγραφές;

«Έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο. Θεωρώ ότι, ξέρετε ότι περιμένουμε και τον Σαντίκ. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και αυτός του χρόνου».

Τι γίνεται με τον Σαντίκ;

«Θα έλεγα πως… εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Μας θέλει τον θέλουμε. Περιμένουμε να λυθούν κάποια προβλήματα, να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του και να έρθουν. Να αναφέρω πως ενδιαφέρθηκαν για τον Σαντίκ και άλλες ομάδες από την Κύπρο και τους είπε ότι θέλει μόνο τη Δόξα».

Έχετε ένα πολύ καλό ρόστερ. Ποιος είναι ο στόχος σας για την φετινή σεζόν;

«Έχω πει πολλές φορές, είμαστε καταδικασμένοι να παλεύουμε να μείνουμε κατηγορία. Στόχος μας πρώτα είναι αυτός και από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι καλύτερο θα το κυνηγήσουμε. Δεν κρυβόμαστε, έχουμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα φέτος. Έμειναν αρκετοί παίκτες και γιατί όχι να μην κάνουμε μια πολύ καλή πορεία».

Έγιναν ηχηρές μεταγραφές μέχρι τώρα. Άλεφ, Νσουε, Πάβλοβιτς, Γιαννιώτας:

«Θα γίνει μια μεγάλη μάχη. Ο Πάβλοβιτς είναι πολύ καλός παίκτης. Τον είχα προτείνει εγώ κάποτε να έρθει στο ΑΠΟΕΛ. Ο Νσουέ είναι παικταράς. Ο Γιαννιώτας το ίδιο. Η Ομόνοια θα είναι πολύ καλή, η Ανόρθωση καλύτερη».

Έχετε φιλικό με την Ζάμαλεκ σήμερα:

«Ναι, θα παίξουμε με την Ζάμαλεκ. Στις 17:30 το πρώτο μας φιλικό». 

Για το Μακάρειο και τις δηλώσεις Μιχαηλίδη: 

«Έφταιξε μας το Μακάρειο τωρά; Ένα γήπεδο που έχουν γίνει τόσοι αγώνες τα τελευταία χρόνια, ήρθαμε να φταίξουμε το Μακάρειο. Όλα τα γήπεδα έχουν προβλήματα, εκτός από την «ΑΡΕΝΑ», ακόμα και το ΓΣΠ έχει κάποια προβλήματα».

Θα χρησιμοποιείτε το Μακάρειο του χρόνου. Θα είναι έτοιμο για την 1η αγωνιστική;

«Δεν έχω πληροφορηθεί και να σας πως την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει. Να παίζουμε εκτός έδρας αφού όπου και να παίξουμε το ίδιο είναι. Καλύτερα να αναφερθώ και να ευχαριστήσω τον ΠτΔ και το ΚΟΑ γιατί έχει προχωρήσει το θέμα για το δικό μας γήπεδο. Σε δυο χρόνια θα έχουμε το δικό μας σπίτι. Πήραμε το «ΟΚ» και περιμένουμε προσφορές».