Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Μίλησε στην Ελλάδα ο Πρόδρομος – «Δεν υπάρχει απόφαση για Ζαχίντ»
Α' Κατηγορία

Μίλησε στην Ελλάδα ο Πρόδρομος – «Δεν υπάρχει απόφαση για Ζαχίντ»

Συνεχίζει να παίζει δυνατά το θέμα του Ζαχίντ στον ελλαδικό αθλητικό τύπο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Κύπρου μίλησε ο ίδιος για τις εξελίξεις με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Το μεταγραφικό πρότζεκτ του Γκαγιάς Ζαχίντ, εξ αρχής εμπεριείχε υψηλό δείκτη δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό.

Όσο κι αν στον ΑΠΟΕΛ δεν συμπεριλαμβάνουν στα πλάνα τους τον Νορβηγό μέσο κι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για την πώληση, ή  και τον δανεισμό του 24χρονου μέσου.

Η προοπτική της αγοράς των δικαιωμάτων του Ζαχίντ είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να απασχολήσει επί της ουσίας τον («μνημονιακό») Παναθηναϊκό και κατ΄επέκταση στο «τριφύλλι» εναποθέτουν όλες τις ελπίδες τους στο δανεισμό.

Πόσο εφικτός είναι αυτός;

Οι «πράσινοι» παρότι την Τρίτη (9/7) κυκλοφόρησε πως θα στραφούν σε άλλες λύσεις, δεν σκοπεύουν να καταθέσουν τα μεταγραφικά…όπλα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο παίκτης αρέσει σε μεγάλο βαθμό στον Δώνη και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του SDNA οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να ανέβουν πάνω από τα 250 χιλιάρικα που έριξαν αρχικά στο τραπέζι και να φτάσουν στις 300.000 ευρώ, καλύπτοντας ένα ακόμα μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου (420.000 ευρώ) του ποδοσφαιριστή με τον ΑΠΟΕΛ.

Το κατά πόσον η συγκεκριμένη βελτιωμένη προσφορά θα «ψήσει» ή όχι την κυπριακή ομάδα, αυτό είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου και ενδεχομένως μάλιστα να χρειαστούν κι αρκετές ημέρες μέχρι ωσότου ξεκαθαρίσει τελεσίδικα το τοπίο.

Μια φορά, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έπειτα από τις προ ημερών αποκλειστικές δηλώσεις στο SDNA μέσω των οποίων επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ζαχίντ, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε νέα επικοινωνία που είχαμε μαζί του την Τρίτη (9/7) χωρίς να επιβεβαιώσει πως υπάρχει  deadline – όπως κυκλοφόρησε – από πλευράς «τριφυλλιού».

«Δεν υπάρχει απόφαση αυτή την στιγμή. Όταν θα υπάρξει, τότε θα ενημερωθείτε από τις ανακοινώσεις που θα γίνουν…» τόνισε στο SDNA ο ισχυρός άνδρας του κυπριακού συλλόγου από την Αυστρία, όπου βρίσκεται η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ