“Επιβάλλεται ΟΛΟΙ να βρεθούν την Τετάρτη για την Εκλογική Συνεύλευση”
ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

“Επιβάλλεται ΟΛΟΙ να βρεθούν την Τετάρτη για την Εκλογική Συνεύλευση”

Κάλεσμα από την Ομόνοια 1948 προς τους φίλους της ομάδας για να παρευρεθούν στην Εκλογική Συνέλευση του σωματείου.

Η ενημέρωση:

“Η μέρα που κάθε φορά επιβεβαιώνει το σύνθημα μας ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 είναι “Από το Λαό Για το Λαό” έχει φτάσει και επιβάλλεται ΟΛΟΙ να βρεθούν την Τετάρτη στο Σατιρικό Θέατρο για την Εκλογική Συνεύλευση του Σωματείου μας.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη να έρθουν να ενημερωθούν αναλυτικά για την χρονιά που μας πέρασε, να εκλέξουν το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, να εγκρίνουν τις αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας των μελών να εγκρίνουν τον προυπολογισμό της νέας χρονιάς αλλά και να τοποθετηθούν και να ρωτήσουν για οτιδήποτε αφορά το Σωματείο μας.

Από η ώρα 18:00 εθελοντές στα τραπεζάκια θα τακτοποιούν τις συνδρομές όσων μελών δεν τις έχουν τακτοποιήση. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη που ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

Την Τετάρτη στο Σατιρικό Θέατρο θα δωθεί το σύνθημα για την έναρξη μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς η οποία δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κλείσει με επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Καλούμε τον κόσμο μας όπως κοινοποιήση την ανακοίνωση έτσι ώστε να ενημερωθεί για το πρόγραμμα της Εκλογικής Συνέλευσης και το τελευταίο μέλος μας”.

Related posts