Η αρχή έγινε, η Ανόρθωση επιστρέφει
Α' Κατηγορία

Η αρχή έγινε, η Ανόρθωση επιστρέφει

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Εντάξει δεν είναι και το πιο κομψό για την Ανόρθωση να ξεκινά από το Λιοπέτρι την πορεία της σε μια σεζόν, αλλά ο παλμός καταγράφηκε.

Για την ακρίβεια, η «Κυρία» δεν ανήκει ούτε στο Λιοπέτρι, ούτε στο «Α. Παπαδόπουλος», ούτε στο «Α. Καρράς», αλλά στην Αμμόχωστο και στο ΓΣΕ. Αυτή είναι η φυσική της έδρα, εκεί θα έπρεπε εδώ και 45 τόσα χρόνια να ξεκινά τις προπονήσεις της.

Δυστυχώς, όμως τα πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα και έτσι η Ανόρθωση βρέθηκε και φέτος στην προσφυγιά, αλλά και σε ένα άλλο γήπεδο λόγω των έργων που γίνονται στην προσωρινή της έδρα αυτό το διάστημα. Σημασία έχει ότι η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έλαβαν το μήνυμα από τη μερίδα του μεγάλου της κόσμου που βρέθηκε στην πρώτη επίσημη προπόνηση, για να υψώσουν ξανά το κεφάλι μετά από 11 χρόνια μιζέριας και ξηρασίας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποθεώθηκε και το δικαιούταν. Θα το δικαιούται όμως ακόμη περισσότερο αν τον προσεχή Μάιο η ομάδα του βρεθεί είτε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είτε με κάποιο τίτλο στα χέρια. Αυτός ήταν από την αρχή ο απόλυτος υπεύθυνος του προγραμματισμού, δικές του ήταν οι επιλογές και στον ίδιο ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τις επιλογές που έχουν γίνει στο ρόστερ.

Τώρα και αφού επέστρεψε ξανά στις τάξεις της ομάδας το θετικό κλίμα και αφού όσα την ταλαιπώρησαν την προηγούμενη σεζόν αποτέλεσαν παρελθόν, σειρά παίρνει η σκληρή και συστηματική δουλειά. Τίποτα δεν πετυγχαίνεται χωρίς προσήλωση, σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Ο Γεωργιανός τεχνικός αυτά όλα τα γνωρίζει και δεν είναι πρωτάρης, ούτε τυχαίος στον χώρο…

Τάσος Θεοδώρου

Related posts