Πηλακούτας: «Ξεκίνησε ιδανικά η χρονιά-Οι βουλευτές δεν γνωρίζουν τι θέλουν»

Για την νέα αρχή της Ανόρθωσης, την κλήρωση του πρωταθλήματος, την Κάρτα Φιλάθλου και τους στόχους στη σεζόν 2019-20 μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM104.0:

Για την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στην ανοικτή προπόνηση που έγινε στο Λιοπέτρι:

«Αυτό που νιώθει ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι κάτι το διαφορετικό και για αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Σε καμία άλλη ομάδα και με τόσα χρόνια μακριά από τους τίτλους, δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό που έγινε χθες με την παρουσία πέραν των 2.500 στην προπόνηση. Ήταν μια εκδήλωση λατρείας στον προπονητή και στους παίκτες, αλλά και εκδήλωση στήριξης στη διοίκηση. Ξεκίνησε ιδανικά η χρονιά με τον κόσμο στο πλευρό μας. Είδαμε μια δυναμική και πήραμε το μήνυμα ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της διοίκησης και της ομάδας».

Για το θέμα με την κάρτα φιλάθλου:

«Όταν οι ίδιοι οι βουλευτές δεν γνωρίζουν τι θέλουν, τότε ούτε και εμείς μπορούμε να ξέρουμε. Αυτό που θέλουμε είναι τον παλμό του γηπέδου. Θέλουμε να γίνει αυτό με απόλυτη ασφάλεια. Ο κόσμος δίνει μια εντελώς διαφορετική δυναμική».

Για τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τα όσα βίωσαν χθες: 

«Είναι διαφορετικό να το βλέπεις και διαφορετικό να το ζεις από κοντά. Οι ποδοσφαιριστές ρωτούν και για την κάρτα φιλάθλου. Θέλουν τη δυναμική του κόσμου και μας ρωτούσαν αν αυτή η ατμόσφαιρα θα είναι και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για την προετοιμασία:

«Σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από αύριο η ομάδα αναχωρεί για τις Πλάτρες. Θα μείνει εκεί μέχρι τις 11 Ιουλίου και ακολούθως θα επιστρέψει για το φιλικό (12 Ιουλίου) στο Δασάκι με τον Εθνικό. Στις 16 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ολλανδία».

Για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ:

«Ο Νταουσβίλι περνά από αξιολόγηση. Δεν γνωστοποιήθηκε η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας. Χθες ανακοινώθηκε ο Βργκοτς και ο Λόρια. Αγωνίστηκαν και οι δύο στο δίτερμα που έγινε».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Έχουμε ξεπεράσει τα 1.500. Αν δεν κάνω λάθος είμαστε η δεύτερη ομάδα στα εισιτήρια διαρκείας. Μετά και το χθεσινό ο αριθμός θα ανεβεί ακόμα περισσότερο. Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία. Καλούμε τον κόσμο να ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας»