Η προετοιμασία, ο επιθετικός και ο Νατέλ

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Αυστρία ωστόσο ο Ντομένικο Τέτι, συνεχίζει αν αξιολογεί ποδοσφαιριστές για ενίσχυση της ομάδας.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα κινηθούν για ακόμα ένα επιθετικό παρά το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχουν οι Μπέζιακ και Χαλένιους. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ψάχνει ποδοσφαιριστή με διαφορετικά προσόντα από τους πιο πάνω, και αφού τον εντοπίσει τότε θα προχωρήσει. Αυτό ίσως πάρει και χρόνο αφού δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί αφού θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή. Επίσης θα αποκτηθεί και ένας κεντρικός αμυτνικός.

Τώρα όσο αφορά το μέλλον του Νατέλ, αυτό παραμένει ανοιχτό ακόμα αλλά αναμένεται να ξεκαθαρίσει την εβδομάδα που διανύουμε. Ο Τραμετσάνι θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο στο οπλοστάσιο του αλλά αυτό θα το κρίνει η Σάο Πάολο, η οποία έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Τώρα όσο αφορά την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία, οι πρωταθλητές θα δώσουν την ερχόμενη Πέμπτη νέο φιλικό με τη Ζίλινα, την ερχόμενη Τρίτη, 9 Ιουλίου ακολουθεί το φιλικό με τη Ριέκα Κροατίας και την Πέμπτη 11 Ιουλίου το τελευταίο με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, αλλά και τις προπονήσεις ο Ιταλός κόουτς θα προσπαθήσει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του ενόψει των δύσκολων ευρωπαϊκών αγώνων που θα ακολουθήσουν.

Tίμος Νικολάου