Λάζος: «Δεν ήμασταν έτοιμοι να εφαρμοστεί η κάρτα φιλάθλου»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τις εξελίξεις που προκύπτουν με την κάρτα φιλάθλου και τον προγραμματισμό των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά:

Μια πρώτη τοποθέτηση για τις εξελίξεις που φαίνεται να προκύπτουν στο θέμα με την κάρτα φιλάθλου: «Αναμένουμε τις εξελίξεις και στην αποψινή συνεδρία που έχει το δ.σ. θα τα αξιολογήσουμε και θα τοποθετηθούμε. Είναι πασιφανές ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να εφαρμοστεί ένα τέτοιο μέτρο, θεωρούμε ότι βιαστικά ψηφίστηκε και λειτούργησε. Αρχικά ήταν κάθετη η Νέα Σαλαμίνα, όμως μετά την ψήφισή του ως νόμο, αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε. Είχαμε τοποθετηθεί στις αρχές ότι χρήζει τροποποίησης. Ένα θέμα που προέκυψε είναι να μεταφερθεί το μητρώο στα σωματεία, έτσι ώστε να διασφαλιστούν τα προσωπικά δεδομένα του κάθε φιλάθλου».

Η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα επηρέασε τη Νέα Σαλαμίνα: «Πέρσι, στην καλή μας χρονιά είχαμε αγωνιστικές και οικονομικές ζημιές. Δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, και θεωρούμε ότι θα παίρναμε περισσότερους βαθμούς στην έδρα μας αν ο κόσμος ήταν στο γήπεδο. Επιπλέον, είχαμε και οικονομική ζημιά. Όταν ένα σημαντικό έσοδο της ομάδας που είναι τα διαρκείας, είχε 40% μείωση, καταλαβαίνει κανείς τη ζημιά. Είναι πολύ μεγάλα ποσά που τα έχουμε ανάγκη».

Ανακοινώθηκε ο Κούλλης Παναγή: «Ακόμη ένας κύπριος ποδοσφαιριστής. Έρχεται να δώσει κάποιες λύσεις, είμαστε ευχαριστημένοι για το πώς κυλά ο προγραμματισμός. Είμαστε προσεγμένοι, είναι μια δύσκολη περίοδος όσο αφορά το μεταγραφικό παζάρι, μιλάμε με κάποιους παίκτες».

Θα γίνουν άλλες 4-5 προσθήκες έτσι; «Ασφαλώς και θα γίνουν, δεν θα αφήσουμε την ομάδα έτσι, θα βοηθήσουμε με παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις. Το πλάνο λέει ότι θα αποκτηθούν ακόμη δυο κεντρικοί αμυντικοί. Ακόμη ένας ακραίος, ένας ανασταλτικός μέσος και ακόμη 1-2 κινήσεις που θα μας δώσουν λύσεις και βάθος. Είμαστε ακόμη σε πρόσημο στάδιο. Δεν θα πραγματοποιήσουμε κάποια μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής».

Για τον Γκολομπάρτ: «Δεν έχει κλείσει τυπικά το θέμα. Θεωρούμε ότι εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και θα ολοκληρωθεί. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τις προσθήκες».

Για τον Κορέια: «Είναι παίκτης της Νέας Σαλαμίνας. Τον υπολογίζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, δεν ψάχνουμε ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να παραμείνουν όσοι διατηρούν συμβόλαια στην ομάδα».