«Η μέρα που περιμένουμε όλοι»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης του «Famagusta Ghetto – Χρίστος Σαχτούρη».

Αναλυτικά:

«ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

Η μέρα που περιμένουν όλοι οι Ανορθωσιάτες πλησιάζει και μας βρίσκει πανέτοιμους και τρελαμένους. Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Αχυρώνα, στο ηρωικό Λιοπέτρι.

Εμείς, ως το πιο αγνό και μάχημο κομμάτι της Ανόρθωσης, οφείλουμε όπως πάντα να δώσουμε βροντερά το παρόν μας και να στηρίξουμε την νέα αρχή της ομάδας μας, για να καταλάβουν όλοι πόσο βαριά είναι η φανέλα με τον τιμημένο φοίνικα στο στήθος.

Καλούμε όλα τα τρελαμένα Ανορθωσιάτικα αλάνια από όλες τις περιοχές της Κύπρου, να μαζευτούν στην πλατεία του Λιοπετριού από τις 3:00 για το καθιερωμένο ζέσταμα. Η ώρα 4:00 θα καταθέσουμε στεφάνι στο άγαλμα του πρωτομάρτυρα ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α Μόδεστου Παντελή και θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο του Αχυρώνα.

Κατά την διάρκεια της πορείας θα γίνουν άλλες δύο μικρές στάσεις, στον ηρωικό Αχυρώνα και στο μνημείο πεσόντων, όπου επίσης θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων. Η πορεία θα καταλήξει έξω από το γήπεδο όπου θα στηθεί πάρτυ με άφθονο ποτό, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. 

Υ.Γ. : Και για να μην ξεχνάμε, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΗΝΟΧΩΡΚΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ».