Η χαμένη αίγλη του «Παπ»

Ξανά δυνατή έδρα θέλει να κάνει στη νέα σεζόν η Ανόρθωση το «Α. Παπαδόπουλος».

Η ομάδα της Αμμοχώστου, μαζί με την ασταθή της πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις και την απουσία της από τις διακρίσεις, είδε τα τελευταία χρόνια την έδρα της να χάνει και τη δυναμική της.

Οι παλαιότεροι Ανορθωσιάτες θα θυμούνται πόσο καυτή έδρα ήταν το γήπεδό της, στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και εντεύθεν, όσο κι αν αυτό αποτελεί προσωρινή έδρα λόγω της προσφυγιάς.

Τα αήττητα σερί, οι γεμάτες εξέδρες του «Α. Παπαδόπουλος» και οι καυτές ατμόσφαιρες αποτελούν πλέον μια καλή ανάμνηση για τους Ανορθωσιάτες. Την ίδια ώρα, η νέα γενιά φίλων της ομάδας δεν έχει ζήσει όμορφες και ζεστές στιγμές στην έδρα της, ούτε μεγάλες και διαδοχικές βραθιές σε ντέρμπι με ομάδες που διεκδικούν τίτλους.

Σε ό,τι αφορά στην άποψη των αριθμών και των στατιστικών, αρκεί κανείς να δει την πορεία της Ανόρθωσης, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, και ΕΔΩ για τα εντός έδρας της παιχνίδια. Εύκολα θα συμπαιράνει ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν αποτελεί μεγάλο φόβητρο στην έδρα της. Και αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να ανατρέψουν με τη νέα σεζόν ο Τιμούρ με την παρέα του…

Τάσος Θεοδώρου