Τέλος εποχής για το Μάρκο Παγδατή! (Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα)

Ο Μάρκος Παγδατής, ο άνθρωπος που άλλαξε το ρου της ιστορίας στο χώρο του κυπριακού τένις τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έλαβε την απόφασή του για το τέλος της καριέρας του.

***Το κείμενο ανανεώνεται***

Η είδηση ξύπνησε μνήμες από τις μεγάλες επιτυχίες και στιγμές που πρόσφερε στον κυπριακό αθλητισμό και στον Κύπριο φίλαθλο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τον αποχαιρετίσουν με πολύ καλά λόγια.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε το τέλος ο Παγδατής!

Αναλυτικά τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΕΖΟΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

«Αγαπητέ Μάρκο,

νιωθω ευλογημένος που σε γνώρισα και τυχερός που συνεργαστήκαμε ατό το χρόνο. Εύχομαι να σε είχα γνωρίσει πιο νωρίς. Πέραν από την επαγγελματική μας συνεργασία έκανα και ένα καλό φίλο και ένα υπέροχο άνθρωπο με πολλές αρετές.

Έχω βιώσει την αγάπη του κόσμου, των οπαδών και των συμπαικτών σου. Μάρκο μαζί σου έγινα ένας καλύτερος άνθρωπος και ένας καλύτερος επαγγελματίας. Θέλω να σε ευχαριστήσω, την οικογένειά σου, τον αδερφό σου, τους γονείς για την αγάπη και την ζεστασιά που μου πρόσφεραν.

Σας αγαπώ όλους. Εύχομαι να τελειώσεις την καριέρα σου σε αυτό το τελευταίο Grand Slam στο Wimbledon όπως τον αξίζεις!». 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ – ΠΡΩΗΝ  ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΤΙΩΝ

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Μαρκο Παγδατη και συγχαρητηρια για τη μεγαλη του προσφορα στον αθλητισμό & τη χωρα μας.

Ας μην μεινουμε σε φωτογραφιες & πλακεττες μονο. Τετοιοι αθλητες χριζουν αξιοποιησης».

ΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ

«Είναι ίσως ο κορυφαίος Κύπριος αθλητής! Σίγουρα εκ των κορυφαίων που έκανε χιλιάδες Κύπριους να αγαπήσουν και να βάλουν το τένις στη ζωή τους. Ένα απίστευτο άθλημα, μοναδικό.

Όσοι δεν έχουν παίξει έστω ερασιτεχνικά τένις ή δεν έχουν πάρει ρακέτα στο χέρι τους είναι δύσκολο να κατανοήσουν την μαγεία αυτού του αθλήματος. Τεράστιε Marcos Baghdatis σ’ ευχαριστούμε για τις χαρές, τα ξενύχτια, τις αγωνίες και τις συγκινήσεις που μας πρόσφερες.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ξενύχτια στο Αυστραλιανό Όπεν του 2006, όταν έκανα live τους αγώνες σε “άγριες” πολλές φορές ώρες και με έβγαζαν όλοι τρελό που πήγαινα στο γραφείο, το τότε balla στην Ελλάδα, για να καταγράψω και να μεταφέρω τα όσα μαγικά έκανες.

Αγαπήστε το τένις και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!!! Ευχαριστούμε τεράστιε και μοναδικέ Μάρκο Παγδατή!»

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ

«Μια ολόκληρη χώρα έμαθε τένις από το Μάρκο, παιδιά πήραν το έναυσμα να πιάσουν ρακέτα έχοντας στο μυαλό τους, ότι κάποτε μπορούν να φτάσουν ψηλά όπως εκείνος.

Ο Μάρκος τον τελευταίο καιρό μας έλειπε από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τώρα όμως θα μας λείψει περισσότερο, διότι δε θα παρατηρούμε το όνομα του ούτε στα αποτελέσματα των Challenger!

Φτάνει η ώρα της τελευταίας μεγάλης παράστασης σου, σε ευχαριστούμε Μάρκο 😢🎾».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗΣ – ΙΑΤΡΟΣ  ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΚ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΡΛΕΝΤΑΚΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ