Οι δύο… συν μία εκκρεμότητες

Είναι αλήθεια ότι στον ΑΠΟΕΛ προχώρησε αρκετά ο προγραμματισμός και οι υπεύθυνοι μπορούν να νιώθουν κάπως άνετα, αλλά υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες ακόμα δεν έχουν κλείσει.

Αυτές που προέχουν την δεδομένη στιγμή είναι δύο συν μία, και το παραθέτουμε έτσι καθώς οι δύο περιπτώσεις είναι σχεδόν οι ίδιες και σε διαφορετικό επίπεδο. Αυτές που μοιάζουν είναι οι Νατέλ και Καζού με τα νεότερα ίσως να έρθουν και τα ξημερώματα από Βραζιλία μεριά λόγω και της διαφοράς της ώρας.

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και οι δυο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στους πρωταθλητές . Η άλλη έχει να κάνει με προτεραιότητα στην ενίσχυση και μιλάμε για κεντρικό αμυντικό. Οι επιλογές που υπάρχουν είναι οι Ιωάννου, Μερκής, Βούρος και Λαφράνς.

Οι τρείς πρώτες είναι περσινές και όχι μόνο. Ο Λαφράνς κάλυψε το κενό που άφησε ο ένας στόπερ που αποχώρησε, άρα θα πρέπει να καλυφθεί και η άλλη θέση.

Θυμίζουμε, ότι έφυγαν από την ομάδα οι Χεσούς Ρουέδα και Καρλάο. Δεν προκύπτει πίεση για την θέση αυτή καθώς υπάρχουν οι ποιοτικές επιλογές που προαναφέραμε όμως ο Τέτι το ψάχνει για πρωτοκλασάτο κεντρικό αμυντικό.

Posted in Uncategorized