Πιο σημαντικό του Καζού από του Νατέλ…

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη στον ΑΠΟΕΛ και αυτός δεν ήταν άλλος από το να προχωρήσει αρκετά ο προγραμματισμός πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Χρίστος Σιέλης, Λίνους Χαλένιους, Ούρος Μάτιτς, Κέβιν Λαφράνς, Βιτ Μπέλετς, Ντράγκαν Μιχαίλοβιτς είναι τα νέα αποκτήματα και για την ώρα οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι εκ των πρωταθλητών της μεταγραφικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτές τις προσθήκες είναι πλέον πιο χαλαροί και η ιστορία μας έχει διδάξει ότι η άνεση στον προγραμματισμό φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Ουσιαστικά το ΑΠΟΕΛ είναι σχεδόν καλυμμένο ενόψει και των πρώτων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Βάλαμε την λέξη σχεδόν καθώς το μυαλό τον υπευθύνων του προγραμματισμού που είναι ουσιαστικά ο Ντομένικο Τέτι και ο Πάολο Τραμετσάνι, υπάρχει ένα «ψεγάδι» που αφορά το αριστερό άκρο. Το θέμα Καζού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Εφόσον οι πρωταθλητές πάρουν το «ΟΚ» και από την Σάντος τότε σε κατά μεγάλο ποσοστό ο προγραμματισμός θα είναι ολοκληρωμένος.

Βέβαια μπορεί να καλύψει αυτή την θέση ο Νικόλας Ιωάννου και αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους του προγραμματισμούς να περιμένουν την εξέλιξη του θέματος Καζού. Με βάση όλο αυτό, το θέμα Καζού κρίνεται πιο σημαντικό από το θέμα Νατέλ, όχι από πλευράς ποιότητας και αξίας των ποδοσφαιριστών αλλά από πλευράς διαμόρφωσης τους ρόστερ.