Το παρασκήνιο από την «πρώτη» (video)

Ο Άρης άρχισε κι επίσημα στη νέα σεζόν, καθώς την Τετάρτη (19/6) πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Οι «κίτρινοι» μπήκαν με όρεξη για δουλειά σε μια σεζόν που υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και στόχοι, καθώς η ομάδα επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από οκτώ χρόνια.

Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ όμορφο βίντεο από τα παρασκήνια της πρώτης συγκέντρωσης με τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του.

Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα συμμετείχαν Νίκος Μαρτινες, Νικολά Ντιγκινί, Χαβιέ Ματίγια, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Χουλιάν Κουέστα, Μάρτιν Τόνσο, Γιώργος Δεληζήσης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μανώλης Τζανακάκης και Κρεσέντσιο Αρβανίτης.

Μάλιστα υπήρξε και ομιλία του Παντελιδη προς τους παίκτες η οποία καταγράφηκε από την κάμερα του ARIS FC TV.

Θυμίζουμε την δήλωση του Ελληνα τεχνικού στην σελίδα της ΠΑΕ: «Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις έχουν πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα, πολύ περισσότερο δε όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρέπει να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ομάδα της Λεμεσού και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στην πορεία, αναλύοντας τον αντίπαλο.

Αυτό που προέχει, όμως, είναι η δική μας ομάδα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο έτοιμοι για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω της ΠΑΕ Άρης: