Λευτέρης Χρίστου: «Όλα θα είναι στα κανάλια Cytavision Sports»

Ο προϊστάμενος της Cytavision, Λευτέρης Χρίστου, μίλησε για τα ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα της ΑΕΚ και της ΑΕΛ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

«Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Η Cytavision κάνει αυτό που θέλει. Επικεντρωνόμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι, τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα έχουμε τα εντός παιχνίδια του Απόλλωνα της ΑΕΚ και της ΑΕΛ. Θα δούμε και για τα εκτός έδρας. Έχουμε αρκετό τένις και γενικά μεγάλο κομμάτι μεταδόσεων αυτό τον καιρό που αγκαλιάζεται από το κοινό», ανέφερε αρχικά.

Γίνεται μια αναβάθμιση στη Cytavision και στους αποκωδικοποιητές:

«Ναι, παράλληλα με το περιεχόμενο. Έχουμε δώσει έμφαση στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας και τους προτείνουμε να πάρουν τους νέους αποκωδικοποιητές. Είναι δωρεάν. Πέραν την πιο εύκολη χρήση, θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την καινούργια μας εφαρμογή, CytavisionGo και να δουν ότι θέλουν, όπου θέλουν».

Για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Όλα τα ντέρμπι της Ευρώπης θα είναι από τα κανάλια Cytavision Sports. Όλα τα παιχνίδια ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παίζουν αποκλειστικά στην Cytavision».

Θα υπάρξει κάποιο ελκυστικό πακέτο;

«Θα ανακοινώσουμε μια πολύ σημαντική προσφορά, είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιαστεί από το κοινό. Για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές, με δωρεάν εγκατάσταση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Το 60% των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος θα παίξουν στην Cytavision».