Ετοιμάζεται για Πολωνία με το μυαλό στη… Μολδαβία

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος της προετοιμασίας. Παράλληλα η προσοχή στρέφεται και στον αντίπαλο των κιτρινοπράσινων για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο χρόνος τρέχει γρήγορα και σε λίγες εβδομάδας οι Λαρνακείς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Πετροκούπ. Η ομάδα της Μολδαβίας θα αποτελέσει το πρώτο «εμπόδιο» των δευτεραθλητών στον δρόμο προς τους ομίλους. Ομάδα που δεν τρομάζει, όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με απόλυτη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση ώστε να ξεπεραστεί.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως οι κιτρινοπράσινοι θα στηριχθούν στο περσινό ρόστερ για τις αναμετρήσεις με τους Μολδαβούς. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δύσκολα θα προχωρήσει σε «πειραματισμούς» δίνοντας θέση σε νέα αποκτήματα, ιδίως αν έρθουν εν μέσω της προετοιμασίας. Εκτός αν έρθει κάποιος έτοιμος ποδοσφαιριστής, που θα μπορέσει να δέσει άμεσα με την ομάδα.

Πάντως ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, με τον Άντερ Μουρίγιο να ψάχνει κυρίως Κύπριους ποδοσφαιριστές, όπως οι περιπτώσεις των Αρτυματά και Κατελάρη, αλλά και ποδοσφαιριστές που μπορούν να εγγραφτούν στον κατάλογο Β’. Ο λόγος είναι πως η ΑΕΚ έχει ελάχιστες θέσεις στον κατάλογο Α’ και οι επιλογές για αυτές πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές.