Θέλει μαγκιά…

«Θέλει μαγκιά για να δοθείς σε ένα πάθος δυνατό…», λένε οι στίχοι του γνωστού τραγουδιού των Πλιάτσικα και της Ευσταθίας και πάει γάντι με την περίπτωση της Ανόρθωσης.

Πως; Mα φυσικά με το γεγονός ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να επιστρέψει στη σεζόν 2019-20 στις διακρίσεις και οι άνθρωποί της έχουν μεγάλο πάθος για να πετύχουν αυτό το στόχο. Θα χρειαστεί όμως από την αρχή μαγκιά…

Μαγκιά στο να πιστέψουν από την αρχή στις επιλογές που έχουν κάνει στον προγραμματισμό και να τις στηρίξουν μέχρι το τέλος. Μαγκιά στο να αποδείξουν ότι έχουν μάθει από τα λάθη και τις παραλείψεις των προηγούμενων χρόνων. Μαγκιά στο να κάνουν σωστή διαχείριση του μπάτζετ τους.

Μαγκιά στο να κερδίσουν με το σπαθί τους και τα αποτελέσματα τους ξανά τον κόσμο τους. Μαγκιά στο να αποδείξουν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε από ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνα και ΑΕΛ που θα αγωνίζονται στην Ευρώπη. Μαγκιά στο να κάνουν ξανά την έδρα τους έδρα. Μαγκιά στο να δικαιώσουν όσους πίστεψαν στις ίδιες τους της γνώσεις και της ικανότητες από την αρχή.

Αυτό είναι που θέλει η Ανόρθωση. Μαγκιά σε όλα τα επίπεδα…

Τάσος Θεοδώρου