Μπέκα: «Δεν ζήτησα περισσότερα χρήματα»

Νέες δηλώσεις σε εφημερίδα της πατρίδας του έκανε ο Μπέκα Μικελτάντζε, o οποίος τονίζει ότι δεν ζήτησε ο ίδιος περισσότερα χρήματα από την Ανόρθωση.

Για το γεγονός πως έφυγε από την ομάδα μας: «Ότι συνέβη ήταν έκπληξη για μένα. Η ηγεσία άλλαξε, ο Κετσπάγια ήρθε και όμως έπρεπε να φύγω.»

Για το λόγο που έφυγε: «Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να φύγω.»

Εάν ήταν απόφαση του Κετσπάγια: «Δεν το νομίζω. Ο Τιμούρ με κάλεσε και ενδιαφέρθηκε για μένα και όταν υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, βοήθησε ώστε να πληρωθώ ένα μισθό. Όμως μετά κάτι άλλαξε.»

Για το γεγονός πως μέσα της Κύπρου αναφέρουν πως έφυγα γιατί ζήτσε περισσότερα χρήματα: «Τίποτα από αυτά. Αντιθέτως ο μισθός που είχα εγώ ήταν ικανοποιητικός. Ήρθε ο Κετσπάγια ήμουν χαρούμενος μιας και πίστευα ότι θα ήταν επαγγελματίας μαζί μου. Τώρα όμως δεν το μετανιώνω πολλά πράματα άλλαξαν από την ημέρα που έφυγα από την Κύπρο. Άρχισα να συνεργάζομαι με νέο ατζέντη και ήδη τέσσερεις ομάδες από Ρωσία και τρεις ευρωπαϊκές ενδιαφέρονται για μένα. Θα μάθω που θα αγωνίζομαι σύντομα.»

Εάν πρέπει να καταβληθεί κάποια αποζημίωση στην ομάδα μας: «Όχι καμία αποζημίωση. Είμαι ελεύθερος»

Για το γεγονός πως το πέρασμα του από την Κύπρο δεν κρίνεται πετυχημένο:«Έπαιζα στη μεσαία γραμμή, που δεν είναι η θέση μου.»