Οι δύο Γεωργιανοί και ο… Ελλαδίτης

Με τον Λόρια και τον Ναουσβίλι φαίνεται πως προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης, με τον πρώτο να… αυτό-ανακοινώνεται μέσω ιστοσελίδας της χώρας του και τον δεύτερο να μένει ελεύθερος.

Ο Γκιόργκι Λόρια μίλησε στην «Fanebi.com», λέγοντας πως έχει υπογράψει για δύο χρόνια στην «Κυρία». Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ανέφερε πως μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος του ανέφερε πως στόχος της Ανόρθωσης είναι η διεκδίκηση του τίτλου. Συμπλήρωσε πως ένας ακόμα λόγος για να υπογράψει στην «Κυρία» είναι η παρουσία του Τορνίκε.

Όσον αφορά την υπόθεση Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο Γεωργιανός μέσος έχει μείνει ελεύθερος από την Χάλαντα της Ουγγαρίας, εξαιτίας του ειδικού όρου που είχε με την ομάδα. Ο όρος αυτός έλεγε πως αν η ομάδα υποβιβαστεί, τότε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα έμενε ελεύθερος, όπως και έγινε. Ο Νταουσβίλι είναι διεθνής, με 34 συμμετοχές στην Εθνική Γεωργίας. Φαίνεται πως οι επαφές με την Ανόρθωση είναι σε προχωρημένο στάδιο, αν και ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές.

Στην αναμονή είναι η «Κυρία» και στην υπόθεση του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά που θέλει στην ομάδα του, όμως η υπόθεσή του φαίνεται δύσκολη. Ο λόγος είναι κυρίως το οικονομικό, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών, διαθέτει υψηλό κασέ.

Αντώνης Κατσαρός