Η ΑΕΛ Λεμεσού ενημερώνει και υπενθυμίζει τον κόσμο της ομάδας μας ότι άρχισε η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η διάθεση έχει αρχίσει μόνο για τους υφιστάμενους κατόχους και καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να ανανεώσει έγκαιρα το εισιτήριο του για να αποφύγουμε τον συνωστισμό των τελευταίων ημερών.

Ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας.

Ανανεώσεις μέχρι 19 Ιουλίου:
Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας άρχισε από τις 10 Ιουλίου ΜΟΝΟ για τους υφιστάμενους κατόχους, όσους δηλαδή είχαν και πέρσι εισιτήριο διαρκείας.

Μέχρι τις 19 Ιουλίου, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας έχουν μόνο οι περσινοί κάτοχοι και θα έχουν διασφαλισμένη την περσινή τους θέση στο Στάδιο Άλφαμεγα.

Οι περσινοί κάτοχοι έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους σε μειωμένη τιμή μέχρι τις 19 Ιουλίου. Οι υφιστάμενοι κάτοχοι θα μπορούν και μετά τις 19/7 να επωφεληθούν της μειωμένης τιμής, αλλά η θέση τους θα ελευθερωθεί μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία, με κίνδυνο να την κρατήσει οποιοσδήποτε άλλος.

Tρόποι διάθεσης:
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται ηλεκτρονικά στο https://tickets.ael-fc.com/ και από το AEL Official Shop.

Ηλεκτρονικά η διάθεση γίνεται όλο το 24ωρο.

Ωράριο λειτουργίας AEL Official Shop: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00-13.00,15.00-18.00 και Τετάρτη-Σάββατο 09.00-13.00

Αλλαγή θέσης:
Οι υφιστάμενοι κάτοχοι διαρκείας έχουν το δικαίωμα μέχρι τις 19 Ιουλίου να αλλάξουν την περσινή τους θέση και να μετακινηθούν σε άλλη θέση.
Ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο από το AEL official Shop και όχι ηλεκτρονικά.

Ευκολίες Πληρωμής:
Οι υφιστάμενοι κάτοχοι έχουν την επιλογή να κρατήσουν τη θέση τους πληρώνοντας το 50% του συνολικού ποσού της αξίας του εισιτήριο διάρκειας τους χωρίς όμως να πάρουν την κάρτα τους. Η κάρτα θα δίνεται όταν θα εξοφληθεί ολόκληρο το ποσό. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από το AEL Official Shop και όχι ηλεκτρονικά.

VIP BOXES
Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν και στις πολυτελείς σουίτες του Σταδίου Αλφαμέγα, τόσο μεμονωμένα για φιλάθλους αλλά και για εταιρείες που θέλουν να εξασφαλίσουν ολόκληρη τη σουίτα. Για ενημέρωση και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 99 681930 ή με email στο [email protected].

Διαγωνισμός
Οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να ποστάρουν την ανανέωση του εισιτηρίου τους στα Social Media τους με το hashtag #aelmazi και να μπουν στη κλήρωση για πέντε επίσημες φανέλες της νέας περιόδου. Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουλίου.

Διάθεση για όλους:
Από τις 20 Ιουλίου στις 09.00 το πρωί θα επιτρέπεται η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για όλους τους φίλους της ΑΕΛ, είτε υφιστάμενους είτε για όσους δεν είχαν διαρκείας στη περσινή περίοδο. Η διάθεση θα γίνεται ηλεκτρονικά στο https://tickets.ael-fc.com/ και από το AEL Official Shop.

Τιμές και κατηγορίες:
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Εισιτήρια Διαρκείας, για τις κατηγορίες, τις τιμές και τις θέσεις μπορείτε να δείτε στην επίσημη μας ιστοσελίδα www.ael-fc.com