Κρίνεται το μέλλον της!

Σημαντική ανακοίνωση από την ομάδα Φρέναρος FC 2000 με τίτλο: «ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!».

Αναλυτικά: 

«Μετά από τη πρώτη Εκλογική Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε όπως ορισθεί δεύτερη κατα σειρά Συνέλευση αλλα με την ιδιότητα της ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, καθώς η νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας υποχρεώνει τα σωματεία όπως αλλάξουν αρκετά σημεία στα καταστατικά τους.

Επίσης, θα δοθεί χρόνος για διεργασίες όσον αφορα το διοικητικό μέλλον της ομάδας μας και για αυτό αποφασίστηκε όπως ορισθεί ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 20/6 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στο Κοινοτικό Μέγαρο Φρενάρου.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για εμπλοκή στα διοικητικα της ομάδας μας και η επόμενη Συνέλευση κρίνεται ίσως η πιο σημαντική στην σύγχρονη ιστορία μας.

Επειδή το ενδιαφέρον για νέο διοικητικό συμβούλιο είναι ανύπαρκτο τέθηκε θέμα αναστολής της λειτουργίας της ομάδας μας γι΄αυτό παρακαλούμε όπως όλοι οι φίλοι της ομάδας μας δώσουν το παρών τους γιατί θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας μας.

Για οποιοδήποτε ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία εκλογής, είτε ατομικά είτε σε Σώμα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τους:

Πρόεδρο κ.Τσομαλλούρη Μιχάλη 99305721
Ταμία κ.Μιχαήλ Νίκο 99607191
Γενικό Γραμματέα κ.Κονή Πάνο 97721193

Με εκτίμηση,

Διοικητικό Συμβούλιο ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC2000».