«98% τελειωμένος ο προγραμματισμός»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου(Καραβίδας), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τον προγραμματισμό της ομάδας της Κατωκοπιάς και το γήπεδο.

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο προγραμματισμός; «Ο σχεδιασμός είναι 98% τελειωμένος. Κάποια ονόματα ανακοινώθηκαν, κάποια θα ανακοινωθούν αφού είναι κλειστοί. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Στέφανο Μουχτάρη για ακόμη ένα χρόνο, με τον Μαρτίνο Χριστοφή, με τον Μιντίκκη που μπορεί να τον ανακοινώσουμε εντός της ημέρας. Έχουμε κλείσει τους Μπραμπίγια, Ζε Βαλέντε και περιμένουμε τον στράικερ».

Ενισχύεται το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα: Επιλέγουμε κύπριους ποδοσφαιριστές, που έχουν εμπειρία. Διατηρούμε 6-7 παίκτες ισάξιους στην ομάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στον κ. Χατζηλούκα να επιλέγει τους καλύτερους».

Με το γήπεδο τι γίνεται; «Είναι αυτό που μας «καίει». Για το γήπεδο, είναι στο παραπέντε να ξεκινήσουν τα έργα και να πραγματοποιηθεί το όνειρο όλων μας στην Δόξα. Θέλουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Θα είναι το σπίτι της Δόξας».

Με τον Σαντίκ τι γίνεται; «Πάρακατω».

Τι γίνεται με τον Περέιρα; Θα αποχωρήσουν κι άλλοι από το ρόστερ, θα κάνετε κι άλλες κινήσεις; Είναι γνωστό το ενδιαφέρον από την Πάφο. Είναι πάγια πολιτική στην ομάδα μας, να εξετάζουμε όλες τις προτάσεις. Άποψη δική μου είναι ότι θα φύγει. Μπορεί να δώσουμε κι άλλους παίκτες ναι. Ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε δεχθεί βολιδοσκοπήσεις για 2-3 ποδοσφαιριστές. Λέμε ότι τελειώσαμε το ρόστερ, όμως αν βρεθεί κάτι το εντυπωσιακό, σίγουρα θα κινηθούμε».