Παίκτες με κομμένο Αχίλλειο: O Κόμπι επέστρεψε γρηγορότερα, ο Κάζινς πιο αργά!

Ο Ντουράντ έκοψε τον Αχίλλειο του, εγχειρίστηκε και πλέον ξεκινάει την αποθεραπεία του έχοντας ως πρότυπο τον Κόμπι Μπράιντ, που χρειάστηκε το λιγότερο και αυτό ήταν 8 μήνες.

Τα άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ δεν άργησαν και πολύ να επιβεβαιωθούν. Ο παίκτης έλειπε έναν μήνα στους Τελικούς, επέστρεψε για 12 λεπτά στο Game 5 κόντρα στους Ράπτορς και κάπου εκεί όλα τελειώσαν. Ο Αχίλλειος του κόπηκε και ξεκινάει μια μεγάλη περιπέτεια που χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ο KD ήδη έκανε την εγχείρηση και αρχίζει την αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή στο παρκέ.

Το ESPN έψαξε και βρήκε τον χρόνο που χρειάστηκαν αθλητές και ανάλογα την ηλικία τους για να επιστρέψουν στο παρκέ μετά από εγχείρηση σε κομμένο Αχίλλειο. Τον περισσότερο χρόνο χρειάστηκε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς που στα 27 του τραυματίστηκε και έμεινε εκτός ολόκληρο χρόνο, ενώ τον λιγότερο τον χρειάστηκε ο Κόμπι Μπράιντ που στα 34 του επέστρεψε μόλις σε 8 μήνες. Σχεδόν στον ίδιο χρόνο επέστρεψε και ο Έλον Μπραντ, αλλά στα 27 του χρόνια, ενώ 9 μήνες χρειάστηκαν ο Μπίλαπς στα 35 και ο Ουίλκινς στα 32 του.

Πάντως, ο KD έχει δείξει ότι είναι μαχητής και ξεκινάει με αποφασιστικότητα για να επιστρέψει υγιής. Με ποια φανέλα θα επιστρέψει αυτό είναι ακόμα ανοιχτό.