Ο πρώην αρχηγός που θέλει να επιστρέψει!

Μετά από μια… τραυματική εμπειρία που του κόστισε την αποχή από την δράση, ο Κωνσταντίνος Αντρέου (Κώτσιος) επιθυμεί να επιστρέψει στην Ομόνοια.

Η κίνησή του να αποδεχθεί πρόταση του AΠΟΕΛ πέρσι δεν άρεσε στους Πράσινους, με την εξέλιξη του φουτσαλιστή να αποδεικνύει ότι ήταν μια απόφαση που στοίχισε και στον Ανδρέου, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας λόγω της αντίδρασης των οπαδών των γαλαζοκίτρινων.

Πλέον ο Ανδρέου… ρίχνει γέφυρες ούτως ώστε να επιστρέψει στην Oμόνοια, σε μια διαφορετική κατάσταση βεβαίως, καθώς οι Πράσινοι προχώρησαν, κατέκτησαν το τρεμπλ και στην ομάδα έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα, με τον κάθε φουτσαλιστή να έχει τον ρόλο του στο ρόστερ.

Υπάρχει θετική ανταπόκριση από μέλη της ομάδας για να επιστρέψει. Όχι, όμως από όλους και αυτό που μένει είναι να δούμε αν ο Ανδρέου επιστρέψει στην Ομόνοια ή αν η κίνηση του να… διαβεί τον Ρουβίκωνα του «απαγορεύσει» την επιστροφή.

Ακόμα μία παράμετρος για την ενδεχόμενη επιστροφή είναι ότι για να πάει σε άλλη ομάδα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ και πιθανώς αυτό θα γίνει μέσω της δικαστικής οδού.