Η μέγιστη τιμή…

Η ΑΕΛ μπορεί στο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2020 κόντρα στη Σκοτία να παρατήρησε την ενδεκάδα του Ραν Μπεν Σιμόν και να είδε μονάχα έναν παίκτη μέσα, ωστόσο, κόντρα στη Ρωσία τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και άκρως τιμητικά!

Αρχηγός της Εθνικής ομάδας ήταν ο Ανδρέας Αβραάμ, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην καριέρα του, η οποία έχει γίνει εφάμιλλη με την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» που εμφάνισε εξαιρετικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο στη «μάχη» μέσα στο Νίζνι.

Ο παίκτης των «λεόντων» φόρεσε το περιβραχιόνιο για κάτι παραπάνω από 70΄και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Πίττα για να «γεμίσει» η αντίπαλη περιοχή με στόχο να έρθει το τέρμα που θα έδινε βαθμό στην Εθνική μας, κάτι που δε συνέβη, και άφησε τον κόσμο, τον προπονητή και τους παίκτες, με την πίκρα της καλής απόδοσης στο δεύτερο μισό του ματς.

Ο Αντρέας Αβραάμ σίγουρα στις επόμενες δοκιμασίες θα χριστεί και πάλι αρχηγός, με τον ίδιο να μπαίνει πλέον σε ένα διαφορετικό ρόλο για τον οποίον πρέπει να «δουλέψει» σωστά, έτσι ώστε να δίνει τις σωστές κατευθύνσεις και οδηγίες στους συμπαίκτες του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Κυριάκος Αποστόλου