Αισιοδοξία για Νατέλ – Καζού

Ο ΑΠΟΕΛ σιγά-σιγά μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας, με τους Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να παραμείνουν στο ρόστερ σημαντικοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και τη νέα χρονιά.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν λύσεις στα θέματα που «καίνε» και αυτά δεν είναι άλλα από το δίδυμο των Νατέλ – Καζού, που «δένεται» με τις Σάο Πάολο και Σάντος αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχόμενες επαφές με την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία και οι δύο παίκτες θα «φωνάξουν» παρών στην έναρξη των υποχρεώσεων.

Από τη στιγμή που οι πρωταθλητές έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προκύψει μία αίσια κατάληξη που θα λύσει τα χέρια του Ιταλού προπονητή, ο οποίος θα τους ετοιμάσει για τα ματς του Champions League που έρχονται στο πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ και των δύο, διατηρεί «ανοικτή» γραμμή με τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ και τους ενημέρωσε πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η υπόθεση θα «κλείσει» θετικά, άρα θα δώσουν το παρών στο «παρθενικό» ραντεβού της νέας χρονιάς που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην πρώτη προπόνηση!

Κυριάκος Αποστόλου