«Μια χαρά το Μακάρειο, στην Πορτογαλία πολύ χειρότερα γήπεδα»

Για όλα όσα αφορούν την Δόξα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου.

Θα παραχωρήσετε τον Περέιρα στην Πάφο; «Έχουμε συμφωνήσει με την Πάφο αλλά ακόμα ο ποδοσφαιριστής δεν συμφώνησε ακόμα. Θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας».

Συνεχίζεται να πουλάτε καλούς ποδοσφαιριστές: «Αυτός είναι ο κύκλος του ποδοσφαίρου. Στην Δόξα υπάρχει μια πολιτική να μην στερούμε το μέλλον σε κανένα. Αν έχουν καλύτερη πρόταση δεν θα τους «δέσουμε». Εξάλλου τους λέμε από την αρχή ότι η Δόξα θα είναι ένα σκαλοπάτι γι’ αυτούς».

Πως προχωρεί ο προγραμματισμός; «Ανακοινώσαμε δύο ποδοσφαιριστές, ψάχνουμε ακόμα δύο. Προσπαθούμε να ενδυναμώσουμε την ήδη καλή ομάδα. Θέλουμε να προσθέσουμε δύο ποδοσφαιριστές ενδεκάδας».

Πρώτος στόχος για την επίθεση είναι ο Σαντίκ; «Ένας από τους στόχους είναι ο Σαντίκ».

Που βρίσκεται το θέμα με τον Φιλανδό; «Διατηρεί συμβόλαιο με την Ταραγόνα. Εφόσον μείνει ελεύθερος θα μιλήσουμε μαζί του».

Με τους δύο ποδοσφαιριστές που θέλετε θα ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό; «Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες κινήσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε οικονομικές υπερβάσεις καθώς θα τα βρούμε μπροστά μας. Κλείσαμε Τρίτη συνεχόμενη χρονιά πληρώνοντας τους ποδοσφαιριστές πριν φύγουν για διακοπές. Η ομάδα είναι σε μια υγιή κατάσταση και θέλουμε να την κρατήσουμε έτσι».

Για όλα όσα ακούγονται για το Μακάρειο τα οποία σας επηρεάζουν άμεσα; «Ας πάμε στην Πορτογαλία να δούμε πολύ χειρότερα γήπεδα. Να μην είμαστε πλεονέκτες. Μια χαρά είναι το γήπεδο για συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων. Εμείς είμαστε σε επικοινωνία με τον ΚΟΑ και το προεδρικό για να πάρουμε το τελικό «ΟΚ» και να προχωρήσει το γήπεδο».