Χριστοδούλου: «Είμαστε κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου(Καραβίδας), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 από την… Πορτογαλία όπου βρίσκεται μαζί με τον Λούκα Χατζηλούκα.

Όπως δήλωσε, βρίσκονται κοντά σε δυο ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει ανοικτή γραμμή με τον Μπεράτ Σαντίκ. Επίσης, είπε για τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους, τις αποχωρήσεις και τους Κυπρίους.

«Είμαστε στη Λισαβώνα με τον κ. Χατζηλούκα, θα αναχωρήσουμε για Πόρτο. Θα πάμε και στην Ισπανία. Κάναμε κάποιες συναντήσεις, πρόσωπο με πρόσωπο και κάναμε προτάσεις σε δυο ποδοσφαιριστές. Προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά», ανέφερε αρχικά.

Είστε κοντά με κάποιους ποδοσφαιριστές; «Είμαστε πολύ κοντά με δυο ποδοσφαιριστές και μέχρι το σαββατοκύριακο αν υπάρχει τελική κατάληξη θα τους ανακοινώσουμε».

Πρώτα λύσατε το θέμα με τον κ. Χατζηλούκα: «Ο κ. Χατζηλούκας έκανε αυτές τις δηλώσεις για αποχώρηση μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση όπου του βγήκε όλη η κούραση. Η Δοξα δεν είχε κανένα δικαίωμα να ήταν εκεί και να παλεύει την παραμονή. Τη Δόξα τη χαρακτηρίζει μια απίστευτη ηρεμία. Είμαστε ταπεινοί, προσγειωμένοι. Ο κ. Χατζηλούκας θα παραμείνει στην Δόξα και του χρόνου και ελπίζω να μείνει ακόμα πέντε χρόνια».

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σαντίκ; «Αλίμονο να μη θέλαμε το Σαντίκ. Έχουμε επικοινωνία μαζί του. Κάποιοι τον έχουν προσεγγίσει από την Κύπρο. Ήδη δύο σωματεία τον έχουν πάρει τηλέφωνο. Αν θα επιστρέψει στην Κύπρο, θα είναι για την Δόξα και αυτό έχει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί».

Ο Σαντίκ είναι ένα αγωνιστικό όπλο για την Δόξα: «Όταν ακούσετε τα άλλα ονόματα που προσπαθούμε να υπογράψουμε, θα καταλάβετε τι ομάδα προσπαθούμε να φτιάξουμε. Στόχος μας είναι μια άνετη παραμονή για την επόμενη χρονιά».

Ποιες είναι οι μεταγραφές που χρειάζεται η Δόξα; Σε ποιες θέσεις; «Κεντρικό αμυντικό, ένα μεσοεπιθετικό, ένα επιθετικό και ένα αμυντικό χαφ».

Ποιοι αποχώρησαν; «Έφυγε ο Παβλόφ, ο Μιτρέα, ο Τίνκου».

Για τον Μουκτάρη; «Ανεβαίνουν τα πρόστιμα για τους Κυπρίους… «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μουκτάρη. Εμείς παίζουμε με τρεις και τέσσερις κύπριους και θα μείνουν όλοι στη Δόξα. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με ακόμη ένα».

Τι ισχύει με τον Λαρένα; «Του έχουμε κάνει πρόταση, θέλει να συνεχίσει στην Κύπρο».