«Η Cytavision παραμένει δυνατός παίκτης»

Ο προϊστάμενος της Cytavision και εκπρόσωπος τύπου Λευτέρης Χρίστου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν το νέο τηλεοπτικό σκηνικό και ειδικότερα για την πλατφόρμα την οποία εκπροσωπεί.

Αλλάζουν πολλά στο ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό σκηνικό τη νέα χρονιά, η Cytavision θα είναι και φέτος δυνατός παίκτης; «Παραμένει δυνατός παίκτης η Cytavision στα αθλητικά. Σε σχέση με το Κυπριακό πρωτάθλημα, η Cytavision θα μεταδώσει 112 από τους 192 αγώνες. Είναι όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα, της ΑΕΛ, της  Νέας Σαλαμίνας, του Εθνικού Άχνας και άλλων και 50 εκτός έδρας αγώνες της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης, της ΑΕΚ και της Πάφου. Θα μεταδώσουμε συνολικά το 60% των αγώνων και έναν μεγάλος αριθμό του Κυπέλλου».

Για τα πρωταθλήματα και αθλήματα που θα μεταδίδει η Cytavision; «Να υπενθυμίσω ότι εκτός από το Κυπριακό πρωτάθλημα η Cytavision θα μεταδώσει και τους προκριματικούς αγώνες των ομάδων μας σε Τσάμπιονς Λιγκ και  Γιουρόπα Λιγκ, όλους τους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ. H Cytavision έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα και των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Θα έχουμε και τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε και το Ιταλικό πρωτάθλημα, την Φόρμουλα 1, το Moto GP, τένις και άλλα πολλά».

Πως θα διαμορφωθούν οι τιμές; «Σύντομα θα ανακοινώσουμε κάποιες αναπροσαρμογές στις τιμές και κάποιες προσφορές».

Θα υπάρξει μείωση στις τιμές ή θα είναι στα ίδια επίπεδα; «Θα είναι γενικές αναπροσαρμογές τιμές. Στην βάση των νέων δεδομένων θα έχουμε και το Cytavision go όπου κάποιος μπορεί να βλέπει τα κανάλια από κινητό η tablet».

Πότε θα ξέρει ο κόσμος τις νέες τιμές; «Πολύ σύντομα. Πριν το τέλος του επόμενου μήνα».

Νιώθετε τον ανταγωνισμό; Θα είναι δυνατή η Cytavision; «Η Cyta γενικά λειτουργεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον εδώ και πολλά χρόνια και στέκει δυνατή».

Για τις πληροφορίες που σας έφερναν σε επαφές και με την Ομόνοια; «Δεν μπορώ να σχολιάσω τις πληροφορίες».

Θα έχετε και τελικούς αυτή την εβδομάδα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ: «Θα έχουμε αποστολές με αθλητικογράφους και στους δύο τελικούς. Θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε και τον παλμό των τελικών εκτός γηπέδου. Θα στείλουμε και τυχερούς πελάτες μας στου τελικούς και θα το ζήσουν από κοντά».