Στο 50/50 η παραμονή του…

Η ΑΕΛ απολαμβάνει το νέκταρ της επιτυχίας από την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, και το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) το… «έκαψε» στη Λεμεσό, εκεί όπου βρέθηκε ο κόσμος για να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές.

Οι «λέοντες» δε μένουν στους εορτασμούς, διότι το ευρωπαϊκό παιχνίδι πλησιάζει, αφού δε μένουν ούτε δύο μήνες, από τη στιγμή που θα «πατήσουν» στον αγωνιστικό χώρο για το Europa League!

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μαζί με τον Αντρέα Σοφοκλέους μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους, καθώς ο χρόνος δεν είναι υπέρ τους, άρα πρέπει να γίνουν γρήγορα «βήματα», να ολοκληρωθούν οι αποδεσμεύσεις, να «κλείσει» το θέμα των ανανεώσεων και να προχωρήσουν και οι μεταγραφές που θα έχουν έντονο κυπριακό χρώμα.

Ο Βόσνιος τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει μία αδικία, αφού θα μειωθεί το μπάτζετ ξανά, ύστερα από μία εξαιρετική χρονιά, άρα οι επιλογές του θα είναι μετρημένες. Επίσης, δεδομένη αποτελεί η αποχώρηση του Κέβιν Λαφράνς, ενώ στο 50/50 οι πιθανότητες για παραμονή του Βοζίνια στη Λεμεσό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές, αλλά δεν υπάρχει απάντηση.

Στην ομάδα δε «καίγονται» να τον «κρατήσουν», διότι υπολογίζουν τον Πρόσεκ που διατηρεί δύο χρόνια συμβόλαιο, εάν κάνει δεκτή την πρόταση όμως, θα χαμογελάσουν με την εξέλιξη, μιας και θα διατηρήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια. Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Κυριάκος Αποστόλου